ICOVO - The World’s First ICO Platform Implementing DAICO


ICOVO is that the world’s 1st and solely ICO platform that may actualize healthy ICOs. The core of its service is that the DAICOVO sensible contract, that relies on the idea of DAICO, that was advocated by Ethereum co-founder Vitalik Buterin in Jan 2018.


Each country’s government is advancing regulation so as to make a healthy setting for ICOs, however this can be troublesome to realize for borderless ICOs exploitation solely centralized regulation. We will solve fraud and reduce in project motivation – the issues raised by ICOs – through the localizedapproach of DAICO. With the mission of getting all ICOs use DAICO, we are going to develop and open supply DAICOVO, that is aligned with the thinking behind DAICO.

One is on-line media
Blockchain Insight(http://blockchain-insight.ch/). this is often our crypto market- and blockchain-related in hand media, primarily for information associated with achieving a healthy ICO surroundings and technical information associated with the blockchain. By sharing quality- instead of quantity-based content, we tend to aim to create this a highly-reliable, factual industry-standard medium.

The other is physical media
coworking areas for startups. We will increase ICOVO's name recognition by providing physical places for blockchain startups. Specifically, we tend to will provide blockchain startup-dedicated coworking areas in Zug, European country, Tokyo, Japan. We decide to support startups possessing advanced technology. These coworking areas will provide associate Ethereum testnet, full node storage and a lot of, additionally as create it doable to put in test-stage blockchain, IoT, and AI hardware for debut a nextgeneration society. Naturally, all paid services within the coworking areas will settle for payment by ETH or OVO. Blockchain-related startups approved by ICOVO will be ready to use these for complimentary.

Increase ICO Transparency and defend Investors
We aim to safeguard ICO investors by introducing a fundraising management system and increasing the transparency of ICO project founders additionally because the comes themselves.

Marketing
ICOVO's shoppers ar innovative blockchain-related startups. the foremost economical thanks tocommunicate ICOVO's services to them isn't to travel to them to inform them however to possess them return to access ICOVO's service information.

Structure of the DAICOVO Smart Contract

Decentralized Token Management
We will produce DAICOVO, a creative smart contract incorporating DAICO’s basic plan of localised token management.
We will introduce a system that solely permits withdrawals consistent with the capital demand of a project’s pre-loaded schedule through a faucet system (setting associate amount which will be withdrawn per unit of time). this can forestall developers from running off with raised funds.
In the event that associate capitalist notices a retardant with the project, they're ready to retract their investment that was raised underneath agreement as a refund.

Decentralized study Versioning
Versioning for study to not be tamperd is managed by heavenly body filing system (IPFS).

Team Member KYC/AML
We will increase ICO project team member’s transparency by providing ICO project team member’s KYC/AML on ICOVO web site in a very centralized technique.

Visualize Activity state of affairs
We will increase project transparency by quantifying social media activity and GitHub updates on ICOVO’s web site.

REDUCE BARRIERS FOR ICO PARTICIPATION
Create a stronger investment surroundings and scale back barriers
to ICO participation by unifying the investment method and therefore the format for information revelation.

Implementing native pocketbook
Implementing a secure native pocketbook in ICOVO's original ICO-specialized smartphone app, the ICOVO App, helps with understanding the participation method for sophisticated token sales and managing tokens.

Unifying Formats
ICO project pages and summaries of whitepapers on ICOVO’s web site presents information consicely, creating it easier to know for investors. Accessibility is increased by giving a outline of all the comesvictimization a similar format.

Reducing labor for KYC
Eliminate the necessity for ICO investors to try to to KYC on every occasion they invest. once theyparticipate in ICO project token sales on the ICOVO App, they perform KYC just once as ICOVO will share the knowledge with the ICO project founders.

INCREASE PROJECT sturdiness
Sustain project founders' motivation for product unharness and increase project sturdiness by introducing a system during which project founders can solely withdraw tokens consistent with their investment demand milestone.

TEAM


More information about ICOVO , below :
Website : https://icovo.co/

AUTHOR : HoiBrokel

FORESTING - Kalbinizi Yendi



Değer Modeli
İlk ORMANLILIĞI sistemi Ethereum ağı üzerine kurulmuştur. Proje ilerledikçe, 24 milyar PTON Jetonu, mPTON (geçici isim) jetonları ile, mainnet lansmanından sonra 1: 1 oranında değiştirildi. İçerik oluşturma ve iyileştirme ile bağlantılı platform katkılarına dayalı bir kredi değerlendirme standardı olan FORESTING Bank ve PTON kredisi, Token Ekonomisini işletecektir.

FORESTING mainnet lansmanından önce, beta testi ve süper düğümün çalıştırılmasına kadar içerik teslimi ödülleri, Token Dağıtımı'nda Ödül Havuzuna atanan PTON Jeton ödemesi ile yönetilir. Buna ek olarak, ORMAN, üçüncü tarafların katılımını teşvik eden yönetim kurulu programı aracılığıyla projeleri daha hızlı, daha verimli ve daha adil bir şekilde yürütmektedir. Bu bağlamda, bu sektörde ele alınacak olan değer modeli, ORMANCILIK ağ ana lansmanı için bir değerlendirme modelidir.

PTON Ekonomisi
Bitcoin şöhretinden önce merkezi olmayan dijital para fikrinin birçok örneği vardır, ancak Digicash (1992), Cybercach (1994), e-Gold (1996) birkaç örnektir. Ancak Bitcoin, güce sahip olmayan ve aynı zamanda tüm katılımcıların güvenebileceği bir sistem oluşturan ilk konudur.

Bitcoin, önceki teknolojiden farklıdır çünkü sistem sadece bilgisayar mühendisliği ve kriptografik faktörleri değil aynı zamanda katılımcıların davranışlarını yönlendiren ekonomik faktörleri de içermektedir. O zamana kadar, sisteme hangi teknoloji uygulandıysa, sonunda birileri sorumluluk ve yetki ile ağ içinde kuralları ve düzeni korumak zorunda kaldı. Ancak, Bitcoin bu kuralları ve siparişleri protokollerle değiştirmek ve aynı zamanda protokol kurallarına uymak için 'teşvik edici bir yapı' yaratmıştır. Bitcoin ağları, katılımcıların yararlanabilmesi için iyi yapılandırılmalıdır. Dünya çapında çok sayıda insan, iç hizmetlerle ve ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir ekonomik sistemle donatılması gereken Bitcoins gibi blok zincir kullanan yeni hizmetler tasarlamakta. PTON Economy'de, oluşturduğunuz herhangi bir DApp üzerinde çalışan bir ekonomik sistemi kolayca tasarlayabilirsiniz.




DApp Oluşturmak İçin Ekosistem
Merkezi olmayan uygulamalar (DApps) bir blockchain üzerine yazılan yürütülebilir programlardır. Belirli koşullar yerine getirildiğinde otomatik olarak yürütülen programlar, blok zincirinde koşullu bir ifade kaydedilir. Örneğin, bir blockchain'in aşağıdaki istekleri karşılaması mümkündür: "Adresime bir jeton gönder. Bugün saat 12'ye kadar en fazla jeton gönderen kişiye ne vereceğim, daha az jeton gönderenlere vereceğim. otomatik olarak iade edilir. ”

Blockchain'de böyle bir koşullu ifade koymak, en fazla jeton gönderen gönderenleri otomatik olarak seçer ve diğer gönderenler tamamen iade edilir. Bu modeli kullanan bir uygulama bir DApp'dir. Merkezi olmayan uygulama denir, kısa bir süre sonra DApp, çünkü herkesin blockchain'de merkezi kontrol olmadan görebileceği ifadeleri koyar ve otomatik olarak çalışır. Bu sözleşmeye “Akıllı Sözleşme” denir.

Akıllı sözleşmeler kullanılarak sözleşmeler, işlemlerin kaydedilmesi, lojistik için vb. Ödemeler yapılması ve taraflar arasındaki anlaşmayla blok zincirde kaydedilmesi, sonra vaat edilen değerin PTON'unun yükleniciye devredilmesi suretiyle gerçekleştirilebilir ve sonlandırılabilir.

ORMAN, üçüncü tarafların müdahalesi olmadan sözleşmenin yürütülmesini otomatik hale getiren akıllı sözleşmeleri uygulamak için EVM'yi kullanabilir. Herkes, dünyanın her tarafına yayılmış olan ORMANCILAR düğümleri tarafından kısıtlama olmaksızın ORMAN'I kullanabilir.

ORMANLARDA, DApp'lere PTON'un uyumlu tarayıcıları, uyumlu Metamask ve My PTON cüzdanı üzerinden erişilebilir.

ÇEKİRDEK ÖZELLİKLERİ
1. Gerçek zamanlı işlem fonksiyonu
2. DPoS konsensüs algoritması
3. Süper ve ana düğümlere dayalı P2P işlemleri
4. İçerik oluşturucuları için destek
5. İçerik incelemesi ve derecelendirmeleri
6. Finansal hizmetler
7. Çevrimdışı ve çevrimiçi eğitim
8. Açık reklam pazarı

Foresting Özellikleri
ORMAN, Ağ oluşturma, bağlantı kurma ve etkileşim kavramları üzerinde çalışan bir OREST (topluluk üyeleri) 'den oluşan yeni bir ekosistemi tanıtmak istiyor. Ekosistem ayrıca aşağıdaki özellikleri de kapsar:

Foresting Platformu
Foresting'un bir parçası, adil değer dağıtımı için merkezi olmayan bir sistem altında çalışan bir blockchain sosyal medya platformu olarak faaliyet göstermektedir.

Foresting BANKASI
Foresting Ağının temeli, içerik ücretini sürdürebilmek için finansal hizmetler sunmaktır. Bu, dijital finans kurumu olan FORESTING Bank aracılığıyla sunulacak.

Foresting Laboratuvarı
Foresting Ağındaki destek faaliyetlerinin yanı sıra, içerik oluşturucuların topluluklarına ve pazarlama faaliyetlerine de destek verilmektedir.




USERNAME : HoiBrokel
ADDRESS : 0x6f0054aFc0848f85167De54C199Ad7dC736F2280

INGOT COIN



INGOT Coin, yeni geliştirilen kripto pazarlarını mevcut finansal piyasalar ile verimsizlikleri ortadan kaldıracak blok zincirleme teknolojisine dayanan, eşi benzeri olmayan, ilk kez devrim niteliğinde bir ekosistem yaratmayı hedeflerken, katılımcıların tek bir ekosistem oluşturmasını sağlar. ve finansal ihtiyaçlarına göre işlemleri yürütmek.

IC Ekosistemi, blockchain teknolojisine dayanacak ve farklı sözleşmelerin uygulanmasını kolaylaştırmak için Akıllı Sözleşmeleri kullanacak ve aynı zamanda yatırımcıları tüm pazarlara tam olarak dahil etmelerini kısıtlayan aracılar ve dış müdahalelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır. Blockchain'i benimseyerek, müşterilerimizin güvenini, piyasa likiditesini önemli ölçüde artıracak ve en önemlisi etkin piyasa fiyatlandırmasını ve tüm paydaşlar için fonlara erişim sağlayacak özel bir ekosistem oluşturuyoruz.

IC Ekosistemi esnafı, yerleşimleri ve ödemeleri dönüştürecek ve onları farklı hale getirecek, farklı gerekli bileşenleri bir araya getirecek ve genellikle süreci geciktiren ve ilgili maliyetleri artıran üçüncü taraf aracıları ortadan kaldıracaktır. Website : https://www.ingotcoin.io/

Finansal ve Kripto Piyasalarındaki Mevcut Zorluklar
Günümüz finansal hizmetleri ağırlıklı olarak finansman, yatırım yönetimi ve danışmanlık, ticaret ve sigortadan oluşmaktadır. Ticaret ve finansman söz konusu olduğunda, mevcut finansal sistem verimlilik ve şeffaflıktan yoksundur. Yatırımcılarla karşı karşıya olan piyasa giriş komplikasyonları ve ücretlendirildikleri hizmet ücretleri oldukça önemlidir. Bu nedenle, bu yatırımcıların bazıları mevcut piyasaya aktif olarak katılma konusunda cesaret kırmıştır. Buna ek olarak, daha küçük yatırımcılar daha büyük ve varlıklı yatırımcılar lehine göz ardı ediliyor ve böylece 2008 krizinden sonra artan piyasalara olan güven eksikliği ile birleşince, küresel finans piyasasının optimal verime ulaşması engelleniyor.

Kripto ve Geleneksel Pazarlar arasındaki bağlantı eksikliği
Kripto ve geleneksel finansal piyasalar, sermayelerini bir pazardan diğerine geçmeye veya hareket ettirmeye çalışan bir katılımcı için oldukça ayrıştırılmıştır. Ayrışma, büyük işlem maliyetlerinin, zamanın ve paranın bir sonucudur. Bu maliyetler bazen karların ortadan kaldırılmasına yol açmakta ve bazı durumlarda yatırımcıların piyasaya katılmasını kısıtlayan zararlara yol açmaktadır. Ayrıca, piyasa katılımcıları her zaman kendi fonlarını çeşitlendirmenin yollarını aramakta ve risk iştahlarına uygun varlıkların ideal bir tahsisine ulaşmaları için yeniden dengelenmektedir. Kripto ve geleneksel pazarlar arasındaki bağlantı eksikliği göz önüne alındığında, katılımcılar ya farklı piyasalar arasındaki fonları makul bir zaman diliminde taşıyamazlar ya da bununla ilgili maliyetler ile kısıtlanırlar.

Mevcut geçiş mekanizması da kullanılabilirlik ve şeffaflık açısından yetersizdir çünkü haftada sadece 5 gün kullanılabilir ve icra günler boyunca, likidite, uygulama günü, uygulama süresi gibi farklı faktörlere bağlı olarak saatlerce sürebilir. Siparişin türü ve ticaretin boyutu.

Mevcut Piyasa Etkin Olmayan Yapı
Zaman, ticaret yapan veya finansman arayan insanlar için son derece yüksek bir değerdir. Ne yazık ki, finans dünyasında oldukça merkezi bir veri işleme yapısına sahip olmasından dolayı, çok fazla zaman kaybedilecek ve bu da kurşun ve kenar kaybına yol açacaktır. Ek olarak, KYC ve AML gibi yerel uyum standartları, uluslararası uyum standartlarına uymaya çalışırken bazı durumlarda ilgisiz veya modası geçmiştir. Böylece, yerel piyasalara maruz kalmaya çalışan yabancı yatırımcılar için önemli komplikasyonlara neden olmaktadır.

Finansal Piyasalarda Yüksek Ücretler
Birincil bankalar, aracı kurumlar ve aracı bankalar gibi çok sayıda aracı, genellikle alım satım ve finansman faaliyetlerine katılmakta, bu da yüksek ücretlerin yatırımcılardan çok aşamalı olarak düşüldüğü anlamına gelmektedir. Aşırı banka ve aracılık ücretleri, farklı pazarlara erişmek isteyen yatırımcılar için çirkin ve zayıflatıcı olabilir.

Kullanışlı Kripto Çıkış Stratejileri
Boğa piyasasında fon transferi oldukça zor, ayı piyasalarında boşver. 2017'nin sonlarında kripto fiyatlarındaki düşüşü ve çok sayıda kripto katılımcısını, jetonlarını diğer finansal araçlara tasfiye edemedikleri veya bu şekilde büyük ücretler ödemeye zorlandıkları için nasıl etkilediğini gördük. Yakın zamana kadar, özellikle fiyatlar yükseldikçe Kripto pazarında verimsiz bir çıkış stratejisi endişesi göz ardı edildi. Daha fazla yatırımcı, kurum ve fon çalışmaya katılmaya başladıkça, ne geleneksel finansal sistem ne de kripto piyasası, ikisi arasında doğrudan bir bağlantı kuramayabilir. Çeşitli endüstrilerdeki pek çok işletme, rekabeti ve artan talebi karşılamak için kripto-para birimini ödeme yöntemi olarak kabul ediyor ve saklıyor, ancak maalesef çoğu, maruz kalma ve risklerini hafifletemiyor.

Kripto Piyasalarında güven eksikliği
Mevcut varlıkları kripto piyasalarına çeşitlendirme, likidite, fiyat ayrımcılığına eğilimli ve sürekli olarak mevcut piyasa hizmetlerinin eksikliği açısından transfer etme zorluğu, katlanarak büyüyen pazarın, potansiyel katılımcılara güvenilmez olduğunu ve bunların da girmesini sınırlandırdığını düşünmektedir. Ayrıca, piyasada blok zincirleme, akıllı sözleşmeler ve olası yararlı etkilerin çeşitliliği ile ilgili bilgi eksikliği, katılımcıların karlı yatırım fırsatlarını azaltmalarına neden olmuştur.

Şeffaflık, Veri Kullanılabilirliği ve Yüksek Likidite
Ekosistem, tüm ticaretleri merkezi olmayan bir defterde hazırlayarak şeffaflığı artıracaktır. Bu defter, tüm potansiyel paydaşların kullanımına açık olacak. Veri ticareti, tüm yatırımlar, yatırımcılar, hacimler ve Ekosistem içindeki tüm işlemlerin kapsamlı verileri için bir dergi içereceğinden, kamuya açık olacaktır.

Bilginin mevcudiyeti, yerli ve yabancı yatırımcıların pazara daha fazla güvenerek erişmelerini ve böylece IC topluluğuna güven oluşturmasını sağlar. Kripto pazarlarındaki mevcut likidite manzaralarına gelince, bu durumun parçalanıp, sıklıkla değişimler arasında hareket ettiği açıktır. Büyük borsalar, farklı kripto çiftlerini herhangi bir belirti veya çift olmaksızın sunmakta ve likidite bazlı farklı fiyatlar sunmaktadır.

Bu nedenle, bir token için tercih edilen fiyatlar, bir değişimden diğerine, verimsizliğin yanısıra, verimsizliğe yol açabilir, diğer taraftan, borsalar ayrı bir “likidite havuzu” olarak hareket eder. Her havuz belirli sembollerde likiditeye sahiptir, ancak diğerlerinde yoksundur. Havuzlar sadece her bir havuzun müşterileri tarafından kullanılabilir. Ayrı ayrı, her pazarın likiditesi, küçük ama kolektif olarak, IC Likidite Havuzu ile birlikte, kripto pazarında verimliliği sağlayan geniş ve çeşitli bir likidite kaynağını temsil etmektedir. IC, API'lar aracılığıyla borsaları çok faydalı bir platform altında birleştirecektir. Likidite, platformun başarısının anahtarıdır ve IC’nin planı, dünyanın en büyük kripto para birimi değişimiyle bağlantılı olarak likidite havuzlarına erişilebilirliği sağlamayı amaçlayan çeşitli unsurları içermektedir. Website : https://www.ingotcoin.io/

IC Platformu kapsamında, tüm katılımcılar için küresel bir kripto para birimi değişimi ağı erişilebilir olacaktır. Dünya çapındaki tüm tanınmış ve likit borsalara erişim sağlayan IC Platform, farklı bir yatırımcı ve belirteç ihraççısı grubuna benzersiz bir hizmet seti sunacaktır. IC, kripto ekonomi devriminin getirdiği tüm fırsatlara dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılara ve kullanıcılara erişim sağlamayı amaçlıyor. IC Platformu, Estonya yasalarına göre kurulmuş ve lisanslı bir şirket olan INGOT Coin tarafından yönetilecek ve işletilecektir.

TOKEN TAHSİSATI

FON TAHSİSATI


Token
Jeton Özeti Döviz, diğer önemli kripto para birimleri veya fiat para birimleri tarafından yapılan ödemelere kıyasla, maaşımızın ödediği tüm işlemlerde tercih edilen bir oranı talep edecektir.

INGOT, şirket olgunlaştığında ve kârlı olduğunda madeni temettü dağıtacaktır. Bu, başlangıç ​​fazlarında ve uzun vadede madalyonun çekiciliğini arttırır.

Dağıtılacak maksimum simge sayısı 120.000.000 IC olacaktır. Tüm ICO'lar bittiğinde jetonların tamamı satılmadıysa, tüm satılmayan jetonlar akıllı sözleşmeye göre bir yazma programına girecektir.

Token Kullanımları
Bu hibrit jeton bir yardımcı program ve bir güvenlik belirteci olarak hizmet eder. Hem yararlı alanların kapsamlı açıklamalarına gideceğiz.

Güvenlik faydaları
Jeton sahipleri, Ekosistem'in getirilerinin büyümesinden faydalanacak. Getiri, Sermaye Kazançları ve Temettüler açısından fiyat üzerinden yansıtılacaktır. Ekosistemin temel hedeflerinden biri de jeton sahiplerini tatmin etmektir ve faydalarının hedef listesinin en üstünde olmasını sağlamak olduğundan, geri dönüşlerin IC'nin fiyatına yansıması esas olarak Ekosistemin ardından başlayacak olan temettü programımız aracılığıyla kanalize edilecektir. sürdürülebilir ve karlı. Halihazırda piyasada olduğu için hissedarlarına artan oranda temettü ödeyen firmalar hisse senedi veya jeton fiyatlarında artışa sahip olacaklar. Bu, güvenlik fiyatının getirileri arttıkça güvenlik açısından çekiciliğin artmasından kaynaklanmaktadır. Diğer kripto para birimlerinin yanı sıra, jetonun arzı sınırlı olacak ve bu da arzın sabitlenmesine yol açacak.

Faydaları
Bu tokenin ana faydaları burada yatmaktadır. Jeton, bir çok şekilde kullanılabilir:

Ekosistemde ödeme şekli: Madalyonun değeri olduğu için Ekosistem paydaşları bu paraları bir ödeme yöntemi olarak almaya istekli olacaklar. Buradaki avantaj, eğer bir jeton sahibi IC Exchange, IC Brokerliği, IC Crypto Certifier, IC Accelerator ve IC topluluğuna ödeme yapıyorsa,% 5'ten çeşitli indirimler alacak ve bazı durumlarda% 50'ye varacaklardır.

Dış kuruluşlara ödeme şekli: Bu durumda, IC, diğer şifreli para birimi gibi, borsalardan açıkça gösterilen değere sahip bir ödeme yöntemi gibi davranacaktır. Jetonun dolaşımındaki artış, jetonun daha verimli bir fiyatını sağlayacaktır.

Bilgi ICO
Token : IC
Fiyat 1 IC = 1 USD
Lütuf : mevcut
Platform : Ethereum
Kabul : USD, ETH, BTC, XRP
Yumuşak kapak : 37.000.000 USD
Sabit kapak : 90.000.000 USD
Ülke : Estonya



Diğer bilgi için :
Telegram Group : https://t.me/INGOTCoin

Username : “ HoiBrokel “