FORESTING - Kalbinizi Yendi



Değer Modeli
İlk ORMANLILIĞI sistemi Ethereum ağı üzerine kurulmuştur. Proje ilerledikçe, 24 milyar PTON Jetonu, mPTON (geçici isim) jetonları ile, mainnet lansmanından sonra 1: 1 oranında değiştirildi. İçerik oluşturma ve iyileştirme ile bağlantılı platform katkılarına dayalı bir kredi değerlendirme standardı olan FORESTING Bank ve PTON kredisi, Token Ekonomisini işletecektir.

FORESTING mainnet lansmanından önce, beta testi ve süper düğümün çalıştırılmasına kadar içerik teslimi ödülleri, Token Dağıtımı'nda Ödül Havuzuna atanan PTON Jeton ödemesi ile yönetilir. Buna ek olarak, ORMAN, üçüncü tarafların katılımını teşvik eden yönetim kurulu programı aracılığıyla projeleri daha hızlı, daha verimli ve daha adil bir şekilde yürütmektedir. Bu bağlamda, bu sektörde ele alınacak olan değer modeli, ORMANCILIK ağ ana lansmanı için bir değerlendirme modelidir.

PTON Ekonomisi
Bitcoin şöhretinden önce merkezi olmayan dijital para fikrinin birçok örneği vardır, ancak Digicash (1992), Cybercach (1994), e-Gold (1996) birkaç örnektir. Ancak Bitcoin, güce sahip olmayan ve aynı zamanda tüm katılımcıların güvenebileceği bir sistem oluşturan ilk konudur.

Bitcoin, önceki teknolojiden farklıdır çünkü sistem sadece bilgisayar mühendisliği ve kriptografik faktörleri değil aynı zamanda katılımcıların davranışlarını yönlendiren ekonomik faktörleri de içermektedir. O zamana kadar, sisteme hangi teknoloji uygulandıysa, sonunda birileri sorumluluk ve yetki ile ağ içinde kuralları ve düzeni korumak zorunda kaldı. Ancak, Bitcoin bu kuralları ve siparişleri protokollerle değiştirmek ve aynı zamanda protokol kurallarına uymak için 'teşvik edici bir yapı' yaratmıştır. Bitcoin ağları, katılımcıların yararlanabilmesi için iyi yapılandırılmalıdır. Dünya çapında çok sayıda insan, iç hizmetlerle ve ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir ekonomik sistemle donatılması gereken Bitcoins gibi blok zincir kullanan yeni hizmetler tasarlamakta. PTON Economy'de, oluşturduğunuz herhangi bir DApp üzerinde çalışan bir ekonomik sistemi kolayca tasarlayabilirsiniz.




DApp Oluşturmak İçin Ekosistem
Merkezi olmayan uygulamalar (DApps) bir blockchain üzerine yazılan yürütülebilir programlardır. Belirli koşullar yerine getirildiğinde otomatik olarak yürütülen programlar, blok zincirinde koşullu bir ifade kaydedilir. Örneğin, bir blockchain'in aşağıdaki istekleri karşılaması mümkündür: "Adresime bir jeton gönder. Bugün saat 12'ye kadar en fazla jeton gönderen kişiye ne vereceğim, daha az jeton gönderenlere vereceğim. otomatik olarak iade edilir. ”

Blockchain'de böyle bir koşullu ifade koymak, en fazla jeton gönderen gönderenleri otomatik olarak seçer ve diğer gönderenler tamamen iade edilir. Bu modeli kullanan bir uygulama bir DApp'dir. Merkezi olmayan uygulama denir, kısa bir süre sonra DApp, çünkü herkesin blockchain'de merkezi kontrol olmadan görebileceği ifadeleri koyar ve otomatik olarak çalışır. Bu sözleşmeye “Akıllı Sözleşme” denir.

Akıllı sözleşmeler kullanılarak sözleşmeler, işlemlerin kaydedilmesi, lojistik için vb. Ödemeler yapılması ve taraflar arasındaki anlaşmayla blok zincirde kaydedilmesi, sonra vaat edilen değerin PTON'unun yükleniciye devredilmesi suretiyle gerçekleştirilebilir ve sonlandırılabilir.

ORMAN, üçüncü tarafların müdahalesi olmadan sözleşmenin yürütülmesini otomatik hale getiren akıllı sözleşmeleri uygulamak için EVM'yi kullanabilir. Herkes, dünyanın her tarafına yayılmış olan ORMANCILAR düğümleri tarafından kısıtlama olmaksızın ORMAN'I kullanabilir.

ORMANLARDA, DApp'lere PTON'un uyumlu tarayıcıları, uyumlu Metamask ve My PTON cüzdanı üzerinden erişilebilir.

ÇEKİRDEK ÖZELLİKLERİ
1. Gerçek zamanlı işlem fonksiyonu
2. DPoS konsensüs algoritması
3. Süper ve ana düğümlere dayalı P2P işlemleri
4. İçerik oluşturucuları için destek
5. İçerik incelemesi ve derecelendirmeleri
6. Finansal hizmetler
7. Çevrimdışı ve çevrimiçi eğitim
8. Açık reklam pazarı

Foresting Özellikleri
ORMAN, Ağ oluşturma, bağlantı kurma ve etkileşim kavramları üzerinde çalışan bir OREST (topluluk üyeleri) 'den oluşan yeni bir ekosistemi tanıtmak istiyor. Ekosistem ayrıca aşağıdaki özellikleri de kapsar:

Foresting Platformu
Foresting'un bir parçası, adil değer dağıtımı için merkezi olmayan bir sistem altında çalışan bir blockchain sosyal medya platformu olarak faaliyet göstermektedir.

Foresting BANKASI
Foresting Ağının temeli, içerik ücretini sürdürebilmek için finansal hizmetler sunmaktır. Bu, dijital finans kurumu olan FORESTING Bank aracılığıyla sunulacak.

Foresting Laboratuvarı
Foresting Ağındaki destek faaliyetlerinin yanı sıra, içerik oluşturucuların topluluklarına ve pazarlama faaliyetlerine de destek verilmektedir.




USERNAME : HoiBrokel
ADDRESS : 0x6f0054aFc0848f85167De54C199Ad7dC736F2280

Tidak ada komentar

Posting Komentar